Sushi i Japan

Sushi i Japan

Om bloggen

Sushi i Japan är en blogg om mina tankar och funderingar kring den japanska matkulturen och dess anhängare världen över. Här kommer ni att under mina tio dagar i Tokyo kunna läsa om mat, kärlek, gatumode och livslust i världens mest kaotiska stad. Äventyret påbörjas den 20 april tvåtusensju.

Tänk på att alla åsikter på denna sida är mina och ingen annans. Har ni funderingar eller frågor går det bra att maila mig!

Alla bilder på bloggen är tagna med min mobilkamera Nokia N80 med futtiga 3.2 milj pixlar.

Blodtyp B+

TankarPosted by David Thursday, April 26 2007 13:20:36

Nu har jag sprungit och köpt kondomer på Condomania med min blodtyp B+. Lycka!

Om ni har missat så säljer de kondomer i Japan efter vilken blodtyp man har för att de har fått för sig att de är olika passform eller att det bådar extra lycka när man använder rätt kondom. Som om att ha sex inte är lycka nog?! Hur som helst. Så här ser de ut. Ett märke kände jag igen. Durex. Den här var tydligen extra bra om tjejen också hade blodtyp B+. Jag kan se en massa roliga scenarier framför mig när folk ska få till det där hemma. Köper man den röda sorten till höger får man ett häfte på köpet. Där kan man lära sig lite olika ställningar. Bra för amatören!

Kondomer är billigt här. Den dyraste var Durexpaketet som kostade 25 kr för sex stycken. Vad kostar dessa i Sverige?

Jag har inte testat dessa ännu. Men lovar att berätta hur det går när jag väl har gjort det. Välkomna tillbaka till bloggen år 2010 för resultat.

Bildbyline vänster topp till höger:

1. Kondomer efter blodtyp. Billigt. Säkert. Används gärna till vattenkrig.

2. Condomania i Harajuki, modedistriktet för ungdomar (och turister).

  • Comments(3)//japan.sushism.com/#post11