Sushi i Japan

Sushi i Japan

Om bloggen

Sushi i Japan är en blogg om mina tankar och funderingar kring den japanska matkulturen och dess anhängare världen över. Här kommer ni att under mina tio dagar i Tokyo kunna läsa om mat, kärlek, gatumode och livslust i världens mest kaotiska stad. Äventyret påbörjas den 20 april tvåtusensju.

Tänk på att alla åsikter på denna sida är mina och ingen annans. Har ni funderingar eller frågor går det bra att maila mig!

Alla bilder på bloggen är tagna med min mobilkamera Nokia N80 med futtiga 3.2 milj pixlar.

Sushi SM 07

Sushi i SthlmPosted by David Sunday, September 09 2007 13:41:30
Jag erkänner. Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen! Någon borde låsa in mig på ett thailändskt fängelse (föredrar Bangkok Hilton) och straffa mig tills jag ber sushigudarna om förlåtelse. Men håll ut alla läsare (alla sju) för snart kommer jag att varje vecka besöka en sushibar i Stockholm för test och bedömning. Ska passa på och ta lite bilder från varje ställe så att ni slipper göra pinsamma besök :-) Jag är snäll, jag vet.

Om ni inte redan vet är det ju Sushi SM snart på Det Goda Köket så jag passar på att ladda upp en bild på förra årets vinnare Jack Cheong från Eest i Borås. Undrar om han kommer att försvara sin titel i år? Simma lugnt i sojan så länge. Matane!

Ps: Den här låten blir höstens stora hit. Sätter min karriär på det.

Blog Image

Bildbyline: Jack Cheong, vinnare av Sushi SM 06.

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ariena Saturday, May 22 2010 08:27:51

Hej hej, vilken trevlig blogg och om sushi <3
Jag är också japan-fanatiker, har varit i himmelriket (japan) två gånger med min sambo, 6 veckor totalt, det är fantastiskt.
Jag har ett inlägg på min blogg om en smyckebutik, det kanske inte låter jätteintressant för dig, men om man browsar i örhängena så har de sushi som örhängen, det kanske är något för dig <3.

http://ariena.blogg.se

Posted by Camilla Thursday, September 17 2009 18:12:14

Hej!

Jag har en länkförfrågan till dig, maila gärna mig på

camilla.during@obanmultilingual.com

Mvh, Camilla

Posted by David Wednesday, September 12 2007 17:01:37

He he, det hoppas jag med innerst inne! Sushitesterna kommer igång från och med denna helg :-)

Posted by Anne Sunday, September 09 2007 17:28:24

Förhoppningsvis har du väldigt fel om låten. :) Men sushitester blir kul att läsa :)

//Anne, Anne's Food